Despre noi

Suntem doi ingineri pasionati de istorie si arta.
Ecaterina si Lucian Mitariu

Povestea noastră

Suntem doi ingineri pasionati de istorie si arta. In calatoriile noastre am colectionat piese de mobilier mic din tari ca India, Nepal, Egipt, Thailanda, China si Indonezia. De-a lungul anilor am vizitat si cea mai mare expozitie permanenta de mobila din lume, de la High Point, Carolina SUA, si fabrica de masute de cafea din Aggra, lucrate manual in marmura de Makrana.

Inspirati de calatoriile facute, si din dragoste pentru lemn, am decis sa facem noi masute de cafea cu suflet. Masute unde poti savura o cafea, lasa in voie cartile dragi, masute cu poveste care sa dainuie peste ani si care pot fi lasate mostenire generatiilor viitoare.

Fiecare masuta creata de Lucian in atelierul sau e unica, si poate fi personalizata dupa o consultare cu clientul. Lemnul de calitate pe care il folosim- mahon, nuc american, larice siberiana, stejar, iroko-, rasina ce adauga frumusete lemnului, uleiul de protectie monocoat, toate aceste elemente fac din masutele noastre obiecte de lux, nu doar obiecte functionale. Formele organice se datoreaza si imbinarii speciale, facuta in principal din lemn, fara componente metalice.

Speram ca ele sa va placa si sa va aduca bucurie.

Ecaterina si Lucian Mitariu

Socializăm?

Hai să fim prieteni!

Accesează și apreciază-ne pe rețelele sociale și intră rapid în legătură cu noi.