Angajamentul nostru privind confidenţialitatea şi protecția datelor dumneavoastră

MASUTE DE CAFEA SRL, proprietar al masutecafea.eu, vă asigură de confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal prin măsuri organizatorice și tehnice, în contextul cadrului legislativ conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGDP) (UE) 2016/679 privind Protecția Datelor Personale. Dacă informaţiile de mai jos nu răspund la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi utilizând datele din pagina de Contact.

Operatorul se obligă să respecte drepturile utilizatorului conferite de legislația în vigoare și de Regulamentul (RGDP) (UE) 2016/679, iar la cererea utilizatorului scrisă la adresa contact@masutecafea.eu se obligă: să confirme dacă prelucrează sau nu datele personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an; să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor legislației în vigoare și Regulamentului (RGDP) (UE) 2016/679 privind Protecția Datelor Personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor tale personale.

Informațiile prelucrate ale datelor personale sunt: nume și prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon/fax/mobil, adresa (domiciliu / reședință sau de livrare) și alte date tehnice.

Ne rezervăm dreptul să stocăm informaţiile clienţilor: nume și prenume, adresă, email, telefon, produse comandate etc. pe termen nedefinit.

Garantăm confidenţialitatea datelor: nu vom furniza nicio informaţie (nume, adrese, comenzi etc.) la terţe părţi.

Completând formularul de comandă, utilizatorul își dă acordul necondiționat de a fi înregistrat în baza de date MasuteCafea.eu.

Scopul prelucrării datelor constă în informarea consumatorilor și potențialilor consumatori asupra serviciilor oferite prin e-mail, SMS, poștă, curierat sau alte mijloace de comunicare, despre acțiunile desfășurate în viitor de MASUTE DE CAFEA SRL și realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor și serviciilor comercializate de către MASUTE DE CAFEA SRL sau de către partenerii săi.

Refuzul furnizării datelor personale determină imposibilitatea onorării rezervărilor și comenzilor.

Datele personale ale clienţilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept să verifice legitimitatea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze verificări justificate în baza legii, doar dacă acest lucru va fi solicitat şi în conformitate cu legislația în vigoare.

MASUTE DE CAFEA SRL nu solicită Utilizatorilor/Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon, e-mail etc.) informații confidențiale, date despre conturi bancare sau parole personale. În cazul în care Utilizatorul/Clientul divulgă informațiile personale unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale, iar MASUTE DE CAFEA SRL nu este răspunzătoare pentru niciun fel de prejudiciu conform legislației în vigoare.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a va îmbunătăţi experienţa de navigare şi descoperire a produselor noastre. În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume și informații de contact
Cum folosim numele şi informaţiile de contactDe ce?
Pentru a putea procesa comenzile plasate de dumneavoastră pe site-urile noastreTrebuie să ne furnizaţi aceste informaţii pentru a putea să executăm contractul de vânzare la distanţă (aşa se numeşte comanda online în termeni juridici): este imposibil să vă procesăm rezervarea și să vă emitem factura dacă nu ştim cum vă numiţi, care sunt datele dumneavoastră de facturare sau adresa de e-mail pe care să o asociem accesului dumneavoastră.
Pentru a vă putea expedia mesaje de tip text cu detalii despre statusul comenzii/rezervarii dumneavoastră.Trebuie să facem acest lucru pentru a executa corect contractul încheiat la distanţă cu dumneavoastră: ca să ştiţi exact când a fost confirmată rezervarea.
Pentru a vă trimite informaţii prin e-mail, SMS sau curier cu privire la articolele, noutăţile sau serviciile adăugate recent în oferta noastră.Pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră. Trimitem doar informaţii pentru care am primit acceptul dumneavoastră.
Prevenirea fraudelor şi detectarea acestora.Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.
Pentru a putea vizualiza ofertele noastre în timp ce navigaţi pe internet.Pentru a putea vedea ultimele noutăţi şi promoţii adăugate în oferta noastră comercială.
Pentru a fi la curent cu preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi.Pentru a vă oferi exact lucrurile pe care le aşteptaţi şi pentru a fi cu un pas înaintea competiţiei.
Data naşterii
Cum folosim data naşteriiDe ce ?
Pentru a preveni şi detecta fraudele.Pentru a vă face surprize, ocazional: vă trimitem o felicitare sau un voucher de reducere.Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.
Genul: Doamna/ Domnul
Cum folosim informaţia privind genulDe ce?
Pentru a ne putea adresa corect şi a vă indica produsele care vi se adresează.Pentru a vă indica produsele care vi se adresează (din punct de vedere al conţinutului).
Informaţii cu privire la modalitatea de plată
Cum folosim informaţiile cu privire la modalitatea de platăDe ce?
Procesatorul nostru de plăţi online este EuPlatesc.ro. Site-urile noastre vă direcţionează către platforma procesatorului în cazul în care aţi optat pentru modalitatea de plată online a rezervării. Noi nu reţinem, nici nu procesăm informaţiile oferite în procedura de plata online: numărul cardului, CVV-ul.Pentru a onora contractul la distanţă încheiat cu dumneavoastră.
Pentru a preveni şi detecta fraudelePentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.
Istoricul cererilor dumneavoastra

Păstrăm exact ceea ce ne-aţi cerut. De exemplu: la telefon sau pe canalele social media.

Cum folosim istoricul cererilor dumneavoastrăDe ce?
Pentru a putea soluţiona cererile dumneavoastră şi a vă oferi suport.Trebuie sa păstrăm istoricul cererilor pentru a putea onora contractul încheiat cu dumneavoastră şi a vă oferi cel mai bun customer support.
Pentru a face training cu angajaţii noştriAstfel încât, atunci când ne contactaţi ca să primiţi suportul pe care îl aşteptaţi, angajaţii noştri să soluţioneze cererile dumneavoastră în cel mai operativ mod posibil.
Istoricul de cumpărături şi al produselor salvate în coş

Ceea ce aţi cumpărat sau rezervat şi ce aţi păstrat în coş pentru o achiziţie viitoare sau pentru comparaţie

Cum folosim istoricul de cumpărături şi al produselor salvate în coşDe ce?
Pentru a vă putea vinde produsele adăugate în coşPentru a putea executa contractul încheiat cu dumneavoastră: dacă nu puteţi adăuga în coş produse, nu le puteţi cumpăra.
Pentru a putea oferi suport şi a putea procesa retururile.Pentru a putea onora contractul încheiat cu dumneavoastră.
Pentru a afla preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi.Pentru a ne asigura că vă oferim exact ceea ce doriţi şi pentru a fi mereu cu un pas înaintea competiţiei.

Informaţii despre telefonul sau laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-urile noastre: adresa IP, tipul dispozitivului electronic şi istoricul de browsing

Cum folosim informaţiile despre telefonul, laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-urile noastreDe ce?
Pentru a ne îmbunătăţi constant site-urile.Pentru a vă putea oferi cea mai bună experienţă de cumpărături.
Pentru a ne proteja site-urilePentru a preveni şi detecta tentativele de fraudă săvârşite cu privire la dumneavoastră şi la compania noastră. Pentru a ne îndeplini obligaţiile legale de a vă proteja datele cu caracter personal.
Răspunsurile la chestionare, concursuri sau promoţii
Cum folosim răspunsurile la tombole, concursuri sau promoţiiDe ce?
Pentru a organiza tombola, concursul sau promoţia, conform regulamentului public.Pentru a ne asigura că ne respectam obligaţiile asumate faţă de tine. Dacă nu putem folosi răspunsurile tale, nu putem desemna câştigătorii.

Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra sau rezerva direct de pe site-urile noastre şi este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi o respectăm.

Vă asigurăm că anonimizăm şi agregăm informaţiile dumneavoastră cu caracter personal (ca să nu puteţi fi identificat) şi le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizăm, pentru a îmbunătăţi experienţa oferită de site-urile noastre şi pentru a dezvolta noi produse şi alte servicii conexe.

Comentarii

Atunci când vizitatorii părăsesc comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agent de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat de la adresa dvs. de e-mail (denumit și hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului tău, poza ta de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului tău.

Media

Dacă încărcați imagini pe site-ul web, ar trebui să evitați încărcarea de imagini cu date de locație încorporate (GPS EXIF) incluse. Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Cookies

Setam cookie-uri pe calculatorul dumneavoastră pentru:

  • a reține dacă sunteți logat în contul dumneavoastră din siteuri
  • a reține dacă sunteți vizitator nou sau recurent și ce pagini ați vizitat în siteuri
  • a reține dacă v-am afișat opțiunea de a va abona la newsletterele noastre

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru a vă salva numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât nu trebuie să completați din nou datele dvs. când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă vizitați pagina noastră de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este aruncat la închiderea browserului.

Când vă autentificați, vom configura, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile afișate pe ecran. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile cu opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Amintiți-vă de mine”, autentificarea dvs. va persista două săptămâni. Dacă vă deconectați din cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi memorat în browserul dvs. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postării articolului pe care tocmai l-ați editat. Expiră după 1 zi.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze cookie-uri, să încorporeze urmărirea suplimentară a terților și să monitorizeze interacțiunea dvs. cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat, dacă aveți un cont și sunteți conectat la site-ul respectiv.

Cât timp vă păstrăm datele

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel putem recunoaște și aproba orice comentarii de urmărire în mod automat în loc să le păstrăm într-o coadă de moderație.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea și edita informațiile respective.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.

Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră.

Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe.

Dreptul de a opri comunicările de marketing prin newsletter (lucru pe care îl puteţi face folosind opţiunea de dezabonare, afişată în footerul fiecărui mail de acest tip, precum şi pagina dedicată dezabonării din site-urile noastre) sau prin telefon (îl puteţi face contactându-ne la datele de contact menţionate mai jos).

Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii.

Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Practic, dacă aveți un cont sau ați lăsat comentarii pe acest website, puteți cere să primiți un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv toate datele pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.