Vă mulțumim pentru că ați ales să ne vizitați și să apelați la produsele oferite de www.masutecafea.eu !

Compania care administreaza www.masutecafea.eu este Masute de Cafea SRL cu sediul in STR. ASCANIU CRISAN, NR.3, Arad, jud. Arad, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/1141/2019, CUI RO 41279701.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.masutecafea.eu implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. Aceste conditii sunt valabile pentru achizitionarea mobilierului online de pe site-ul www.masutecafea.eu.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.masutecafea.eu fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

În cazul în care aveți orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele și serviciile noastre disponibile online, ne puteți contacta la telefon +40 723 520 416, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, sau pe email la contact@masutecafea.eu.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Masute de Cafea S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Masute de Cafea S.R.L. se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Masute de Cafea S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Copyright

Intregul continut al acestui site www.masutecafea.eu – imagini, texte, elemente de grafica web si alte date – este proprietatea Masute de Cafea S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Masute de Cafea S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Greseli de editare

Desi se depun in mod constant eforturi pentru publicarea corecta a informatiilor, actualizarea regulata a site-ului si corectarea erorilor, oricand este posibil sa existe informatii incorecte in site. Magazinul online www.masutecafea.eu isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment, inclusiv asupra preturilor, a specificatiilor si a disponibilitatii produselor. In cazul in care o comanda plasata online contine o astfel de eroare, clientul va fi contactat, iar comanda va fi anulata. Orice plata pentru acea tranzactie va fi anulata, iar banii vor fi restituiti.

Lansarea comenzilor online

Lansarea comenzilor online presupune alegerea completa si corecta a produselor comandate (dimensiune si finisaj lemn) precum si finalizarea comenzii.

Intrucat va oferim majoritatea produselor noastre cu mai multe dimensiuni, si mai ales cu mai multe finisaje, am hotarat sa folosim un configurator care sa va prezinte pe aceeasi pagina toate versiunile de finisaj disponibile pentru un produs, si care sa afiseze in acelasi timp si pretul acestor versiuni in functie de dimensiuni.

Preturi

Pentru a afla pretul exact al unui produs trebuie sa selectati dimensiunea acestuia, chiar si daca este doar una singura, si apoi sa selectati finisajul dorit. Este important sa respectati aceasta ordine, deoarece am stabilit preturile prima data in functie de dimensiuni, si apoi in functie de finisaje.

Daca nu veti selecta ambele elemente (dimensiune si finisaj), nu se va afisa pretul produsului si nu veti putea sa adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit.

Preturile sunt cu TVA si transport inclus, pentru toate localitatile din tara unde operatorul SAMEDAY nu percepe taxe pentru kilometri suplimentari.

Daca doriti livrare in localitati unde se percepe taxa pentru kilometri suplimentari, va rugam sa ne contactati pentru a stabili cat va costa transportul in plus. Firma noastra are un contract de transport cu acest operator si avem tarife preferentiale.

Preturile de pe site sunt orientative, iar Masute de Cafea S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile in orice moment si fara notificarea prealabila. Pentru a verifica corectitudinea preturilor afisate si a termenelor de livrare, va rugam sa sunati la numarul afisat pe site (numar cu tarif normal), de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 sau sa ne scrieti la contact@masutecafea.eu.

Cosul de cumparaturi

Daca doriti sa comandati un produs, acesta trebuie adaugat in cosul de cumparaturi.

Alegeti de pe site un produs care va intereseaza, selectati dimensiunea, finisajul, cantitatea si apoi adaugati-l in cosul de cumparaturi apasand pe butonul „Adauga în cos”. Puteti adauga in cos mai multe produse diferite folosind acelasi procedeu.

In partea din dreapta sus a site-ului aveti cosul de cumparaturi. Puteti verifica daca tot ce ati selectat se afla in cosul de cumparaturi, si puteti finaliza comanda. Daca apasati butonul „Vezi cosul”, veti intra intr-o fereastra de unde se pot face modificari ale cosului. Puteti sa verificati inca o data daca ce ati ales este corect si atunci puteti trece la finalizarea comenzii, sau puteti sa modificati cosul, modificand cantitatea pentru produsele alese si actualizand cosul, sau renuntand la anumite produse. Apoi puteti sa treceti la finalizarea comenzii, sau puteti sa va continuati cumparaturile.

Finalizarea comenzii
 1. Pentru a comanda produse puteti sa va faceti un cont personal pe pagina noastra, dar puteti plasa o comanda si fara a avea cont. Va recomandam sa va faceti un cont deoarece aveti accesul ulterior la detaliile comenzilor plasate pe site, sau puteti beneficia in timp de puncte de recompensa, sau de cupoane pentru reduceri, si de asemenea va puteti abona la newsletter-ul nostru. Daca optati pentru crearea unui cont, un mesaj va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail pentru verificarea acesteia si notificarea crearii noului cont. Puteti inregistra si datele unei societati comerciale, in caz ca doriti factura pe firma.
 1. Daca doriti sa plasati o comanda fara sa aveti cont, va trebui in continuare sa specificati adresa de facturare, cea de livrare si numarul de telefon unde puteti fi contactat. Daca aveti deja cont, nu va mai trebui sa faceti acest lucru, pentru ca datele dvs. sunt deja inregistrate.
 1. Ca modalitatea de livrare standard va oferim livrarea prin curier, prin operatorul SAMEDAY. Preturile includ transport in localitatile unde transportatorul nu percepe kilometri suplimentari.
  • In cazul unor comenzi de peste 10.000 de roni, putem asigura livrarea produselor cu masini proprii si putem asigura si montaj, dar acest lucru se stabileste separat. Montajul este contra-cost.
 1. Ca si modalitati de plata standard va oferim plata la livrare prin ramburs si plata prin ordin de plata (transfer bancar). Daca doriti sa platiti cu cardul, acest lucru este posibil la operatorul SAMEDAY, la livrarea produselor.
 • Daca valoarea comenzii depaseste 2000 de roni, solicitam ca 20% din valoarea comenzii sa fie platita in avans prin ordin de plata / internet banking. Contul firmei noastre este RO12RNCB0015163956670001, deschis la BCR, AG. Arad cont in lei. Acest lucru va fi mentionat si pe factura proforma. Restul se poate plati la livrare, ramburs, sau tot prin ordin de plata, inaintea efectuarii livrarii.
 • In cazul articolelor executate la comanda, conform specificatiile clientului, solicitam in avans o plata de 20% din valoarea produselor, realizata prin ordin de plata/ internet banking, indiferent de valoarea comenzii. Restul se poate plati la livrare, ramburs, sau tot prin ordin de plata inaintea efectuarii livrarii.
 • Daca solicitati si montaj, in cazul unei comenzi de peste 10.000 de roni, solicitam plata integrala a facturii inainte de efectuarea transportului.
 1. Dupa acceptarea termenilor si conditiilor puteti plasa comanda.Veti primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia. In termen de 48 ore lucratoare veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei noastre pentru comunicarea datelor finale ale comenzii, inclusiv a termenului de livrare.
Confirmarea comenzii

Trimiterea comenzii va genera o confirmare automata de primire a comenzii de catre noi, pe email-ul dumneavoastra. Un reprezentant al firmei noastre va va contacta telefonic si va va comunica detaliile referitoare la disponibilitatea produselor, termenul de executie (pentru mobilierul care se executa la comanda), termenul de livrare. Doar dupa confirmarea telefonica, si acceptarea facturii trimise de firma noastra prin email in termen de maxim 48 de ore lucratoare, comanda dvs. se considera valida.

In cazul imposibilitatii de a livra un produs comandat, a imposibilitatii de a respecta termenul de livrare, sau existentei altor erori legate de comanda (inclusiv detalii comunicate incomplet referitoare la produse), Masute de Cafea S.R.L. isi asuma obligatia de a informa clientul – telefonic sau prin e-mail – despre aceste situatii in timp de maximum 48 ore lucratoare de la data receptionarii comenzii. Exceptie de la acest termen vor face zilele de sambata, duminica sau zile de sarbatoare legala, cand termenul curge de la prima zi lucratoare dupa cea in care s-a plasat comanda. Daca, in termen de 7 zile lucratoare de la data informarii clientului, Masute de Cafea S.R.L. nu primeste informatii din partea clientului, comanda se considera anulata, urmând ca sumele de bani achitate de către cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

Livrare

Termenul de livrare este afisat in dreptul fiecarui produs, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se efectueaza cu operatorul SAMEDAY, la adresa specificata de client. Preturile produselor noastre includ transportul perceput de operator, pentru toate localitatile din tara unde nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari.

Daca doriti livrare in localitati unde se percep taxe pentru kilometri suplimentari, va rugam sa ne contactati pentru a stabili cat va costa transportul in plus. Firma noastra are un contract de transport cu acest operator si avem tarife preferentiale.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Pentru mobila realizata la comanda, termenul de livrare se poate prelungi pana la 6 saptamani (30 de zile lucratoare).

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului. Noi avem experienta indelungata in transportul mobilei din lemn masiv si in ambalarea foarte sigura a produselor pentru transport.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul transportatorului la scari sau lift.

Transportatorul nu poate fi obligat sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).

Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

MONTAJ

Firma noastra pune la dispozitia cumparatorilor scheme si instructiuni de montaj pentru toate produsele demontabile, astfel incat montajul sa fie usor de realizat.

Daca totusi considerati ca aveti nevoie de serviciul de montaj, firma noastra poate asigura montajul doar pentru produsele transportate cu mijloacele auto proprii, pentru comenzi mai mari, de peste 10.000 de lei. Pretul montajului se stabileste in functie de numarul de ore petrecute de angajatii nostri in procesul efectiv de montaj si de costuri suplimentare precum diurna, cazare, etc. pentru lucrari la distanta mare. Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosirii echipajului. In cazul in care solicitati suspendarea corpurilor pe perete va rugam sa ne informati cu privire la structura peretelui. Corpurile suspendate nu se monteaza pe rigips. Nu ne asumam raspunderea pentru rezistenta peretilor. Echipa de montaj nu poate interveni asupra configuratiei initiale convenite a pieselor de mobilier. In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat, clientul nu este gasit acasa, etc.), clientul va trebui sa suporte costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de disponibilitati.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru nefinalizarea montajului la domiciliul cumparatorului, din motive care nu ne sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste, lipsa spatiului de manevra, sau cand spatiul nu a fost bine calculat pentru ca produsul sa aiba loc, etc.).

Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

 • Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia;
 • Adresa exacta de livrare;
 • Etajul (nivelul) la care se face livrarea.

Va rugam sa va asigurati ca este cineva la domiciliu in data stabilita.

Termene de livrare

Odata ce comanda online a fost facuta si validata, termenul de livrare este de 15 zile lucratoare, pentru produsele standard.

Daca doriti modificari ale produselor sau alte produse asa cum exemplificam in meniul „Mobila la comanda”, termenul de livrare poate creste pana la 30 de zile lucratoare.

Informatiile de mai sus au carater orientativ. Pentru a afla un termen de livrare personalizat comenzii dvs, va rugam sa sunati la numarul afisat pe site (numar cu tarif normal), luni – vineri intre 9:00 si 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, sau sa ne scrieti la contact@masutecafea.eu.